Despre noi

metalconfex
☑ Metal Confex
☑ www.metalconfex.ro

Va oferim o gama completa de elemente confectionate din metal potrivite pentru caminul dumneavoastra.

Cu o experienta vasta in prelucrarea manuala a fierului si in realizarea unei game extrem de variate de lucrari din fier echipa noastra va sta la dispozitie.


cataloginox
☑ Catalog Inox
☑ www.cataloginox.ro

Va oferim sisteme complet modulare de balustrade din inox, care va permit sa imbinati intr-un mod simplu si elegant elemente precum inox, sticla, lemn sau cablu din inox . In magazinul nostru gasiti accesorii din inox pentru scari din sticla, copertine din sticla , mobilier sau pardoseli din sticla, cat si feronerie pentru usi din sticla.


☑ Fatada decorativa
☑ www.fatadadecorativa.ro

Magazin online specializat in decoratiuni pentru fatada. Va oferim o gama variata de modele de piatra naturala atat pentru placari verticale cat si pentru pavaje , tencuiala decorativa Weber acrilica si silicata, termosisteme cu vata bazaltica si polistiren .


cataloginox
☑ Zumont
☑ www.zumont.ro

Zumont este un magazin montan specializat in echipament pentru alpinism si escalada, trekking si camping, corturi, rucsacuri, saci de dormit precum si imbracaminte si incaltaminte montana concepute pentru a face fata conditiilor meteo cele mai diverse.